Vores advokater har solid erfaring fra alle typer af overdragelser vedrørende køb og salg af fast ejendom og ejendomsselskaber, hvor vi repræsenterer både danske og udenlandske klienter, herunder børsnoterede og private investorer, pensionskasser og ejendomsfonde, samt foreninger.

Vi bistår vores klienter i alle forhold i forbindelse med overdragelse af fast ejendom og ejendomsselskaber, herunder vedrørende strukturering af ejerskabsformen, vilkår for overdragelsen, risici, gennemførelse af due diligence, forhandling samt gennemførelse af transaktionen. Vi leverer således en full service rådgivning og er ansvarlig for projektstyring under hele transaktionsforløbet.

Vi bidrager derudover med kvalificerede og kommercielle anbefalinger til den mest optimale finansieringsløsning. Vi kan bistå ved udarbejdelsen af låneaftaler og sikkerhedsdokumenter, herunder ved etablering af pant i fast ejendom, salgs- og pantsætningsforbud, transport i lejebetaling, pantsætning af afståelsesrettigheder og goodwill samt enhver anden form for sikkerhed.

Vi lægger vægt på at hjælpe og rådgive vores klienter fra start til slut, for at vores klienter kan opnå de bedste vilkår og betingelser for aftalen, samt for at sikre at overdragelsen gennemføres på betryggende vis.

Kontakt en af vores specialister på området.